Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
 
 

Korpa za rad na visini

Ukoliko Vam  je za potrebe izvođenja  radova na visini neophodna mašina koja na brz i efikasan način može obezbediti Vašu mobilnost na više radnih lokacija za kratko vreme, pritom obezbediti kvalitetnu izvedbu radova i u okruženjima poput uzanih gradskih ulica, prenatrpanih gradilišta i uopšte mesta gde nije praktično i isplativo koristiti druge tipove korpi i platformi za rad na visini AB Lift mobilne korpe za rad na visini su pravo rešenje za Vas.

Prilažemo podatke o kamionu :

Radna visina 20 m
Bočni dohvat 9 m
Težina koju moze da podigne 200kg, dva čoveka i alat.

Nisan Cabstar mobilna korpa za rad na visini, svoju najefikasniju primenu pronalazi pri izvođenju radova na konstrukcijama, održavanju industrijskih objekata, izvođenju radova na elektro - vodovima i instalacijama, molersko farbarskim radovima, održavanju zelenila itd. Mobilne korpe su zbog svoje fleksibilnosti i efikasne mobilnosti pronašle svoje mesto i u filmskoj industriji, za potrebe snimanja kadrova pod specifičnim uglovima sa visine, montiranju rasvete i postavljanju scenografije.